Møt Thorvald Stoltenberg, Helene Uri (forfatter og språkviter), Magne Lerø (redaktør for Ledelse) og mange andre dyktige og engasjerte forelesere på Radisson BLU Royal Hotel i Bergen, 24.-25. oktober.

Årets konferanse har parallelle sesjoner med klarspråk, ledelse og fokus på førstelinjetjenestene.

Veslemøy_glorie_450x675_cropped_448x477
Veslemøy Fluge Berg. Foto: Mads Huseby

Vår eminente konferansier og underholder Veslemøy Fluge Berg er på hjemmebane i Bergen, og loser oss gjennom dagene med vakker sang, kulokk og sprelske innfall.

Annonse_frist_na_450x482

 

Thorvald_Stoltenberg_450x534

Thorvald Stoltenberg (født 8. juli 1931 i Oslo) er norsk diplomat og politiker (Ap). Han har vært utenriksminister i to perioder og forsvarsminister i én periode, og har etter den politiske karrieren blant annet vært president i Norges Røde Kors. Kilde: Wikipedia


 

Andre smakebiter fra programmet

Helene_Uri
Foto: Rohny Kristensen

Helene Uri

Helene Uri har dobbelttimen Huskeliste for et bedre språkliv under seksjonen A. Snakk så jeg forstår deg! Om kommunikasjon og klart språk i stat og kommune

Uri er forfatter og har skrevet romaner, barnebøker, faglitteratur. Denne høsten er hun aktuell med romanen Rydde ut. Bøkene hennes er oversatt til sytten språk. Helene er professor II i kreativ skriving ved Norges kreative fagskole. Hun har doktorgrad i språkvitenskap. Uris nettsted


 

Magne_Leroy450

Magne Lerø

Lerø skal snakke om hvorfor sjefer må forstå seg på følelser under seksjon B. Ledelse i en hektisk hverdag!

Lerø (født 7. april 1954) er en norsk redaktør og forfatter. Han er redaktør og eier av Ukeavisen Ledelse. Kilde: Wikipedia. Lerøs nettsted.


 

Torbjørn Vinje

Eva Gyllensvaan

Gyllensvaan, föreläsare/utbildare/inspiratör, avslutter den 1. dagen med å snakke om hvordan bedre kundebehandling gir større arbeidsglede.

Gyllensvaan har også en presentasjon under parallell seksjon B. Ledelse i en hektisk hverdag.

Hun skriver innledningsvis på sitt nettsted:

Så länge jag kan minnas har jag varit oerhört intresserad av människor och möten dem emellan. Det vi också kan kalla kommunikation. Ordet kommunikation betyder ju ”göra gemensam, att dela något”. Ofta lyckas vi bra, vi gör oss förstådda, förstår den andra parten och kommer överens. Men ibland blir mötet mindre lyckat, kanske förstår vi inte varandra över huvudtaget.

Les teksten Bemötende, offentlig sektor.


 

Halvor_Bing_Lorentzen450

Halvor Bing Lorentzen

Lorentzen, kommunikasjonsdirektør i Vinmonopolet, skal snakke om Kunnskap, stolthet og arbeidsglede, og hvordan det er grunnlaget for god service!

Vinmonopolet har gjort det bra i omdømmeundersøkelser de siste årene. Hva er det som gjør at et statlig alkoholmonopol oppnår så gode resultater over tid? Vi får et innblikk i hvordan Vinmonopolet har jobbet systematisk med kundetilfredshet og service de siste årene.


 

Utstillere - kart og presentasjonsbrosjyre