Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Fra NorStellas nettsted. Illustrasjonsbilde til artikkel om "Hva er digital tvilling, AI, IoT...?"

NorStella - en digital brobygger!

NorStellas oppgave er å bidra til digitaliseringen av Norge gjennom å være en nøytral møteplass som aktivt bidrar til økt samhandling på tvers av næringer, sektorer og profesjoner. Aktivt bidrag innebærer å invitere til konferanser og workshops, og ved behov ta initiativ til å etablere nettverksgrupper for dypdykk innen spesielle områder.

Digihjelpen.no har tips og råd for hvordan din kommune kan bygge et veiledningstilbud for innbyggere som trenger mer digital kompetanse. Illustrasjonsbilde: KS

Digihjelpen får flere på nett

Innovasjon og digitalisering

Et nytt nettsted med tips og råd til kommuner som trenger hjelp for å gi innbyggerne grunnleggende digital kompetanse er lansert. Digihjelpen legger til rette for at flere innbyggere kommer seg på nett.

Fra forsiden av rapporten "Gode råd for å lykkes med digitale omstillingsprosesser"

Gode råd i digitale omstillingsprosesser

Innovasjon og digitalisering

KS har gitt ut en rapport som omhandler hva som er god håndtering av rollen som arbeidsgiver ved digitale omstillingsprosesser, og hvilke muligheter og utfordringer arbeidsgiver møter i arbeidet med å oppnå ønskede gevinster av digitaliseringen.

Innovasjon. llustrasjonsbilde

Startskudd for innovasjonsløft i offentlig sektor

Innovasjon og digitalisering:

Mandag 19.03 gikk startskuddet for regjeringens innovasjonsløft i offentlig sektor. – Kommunene og staten må finne smartere, mer effektive og bedre måter å løse velferdsoppgavene på. Vi inviterer derfor til en åpen prosess, der vi vil ut og møte miljøer som kan gi viktig innspill til arbeidet, sier kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland.

Annonse

Annonse