Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Trude Fjærli Giskås skriver på egen blogg HR-hippie: HR for kloke hoder og modige hjerter

Tillitsbasert ledelse gir hjemmeseier

Samfunns- og tjenesteutvikling

Hjemmekontor forsterker behovet for at arbeidet utføres innen ledernes trygge rammer av tillit, skriver Trude Fjærli Giskås i sitt siste blogginnlegg.

Skjermbilde 2020-09-24 kl

Klart språk – kurs og samlinger i høst

Samfunns- og tjenesteutvikling

Koronasituasjonen har vist hvor viktig god kommunikasjon og klart språk er for å skape tillit og forståelse i en krisesituasjon. Kravet om klart språk har også kommet inn i den nye språkloven og i forslaget til ny forvaltningslov. Hvordan kan din (fylkes)kommune få fart på språkarbeidet? KS har mange tilbud for deg som vil lære mer om klart språk i høst!

Kjerneoppgåvene til Nasjonalt ressurssenter for deling av data er å fremje deling og bruk av data ved å spreie kunnskap om regelverket, og å sørge for betre samspel mellom juss, teknologi, forretning og forvaltning på området.

Opna nasjonalt ressurssenter for deling av data

Innovasjon og digitalisering

– Vi må dele meir data for å skape ein digital offentleg sektor der brukarane får samanhengande tenester på tvers av sektorar. Deling av data vil også bidra til meir verdiskaping i næringslivet. Med eit nasjonalt ressurssenter for deling av data på plass, er vi eit steg nærmare dette målet, seier distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland.

Hilde Johanne Aafoss

Ledelse: Slik bruker du historiefortelling som kommunikasjonsform

Samfunns- og tjenesteutvikling

Visste du at du kan bruke historiefortelling til å inspirere og engasjere medarbeiderne dine? «Storytelling» har blitt et moteord som det snakkes om overalt, men hva handler det egentlig om? LederNytt har snakket med psykolog og profesjonell historieforteller Hilde Johanne Aafoss om hvordan du bruker historiefortelling som kommunikasjonsform i lederskapet ditt.

Minoritetskvinner

Digital kompetanse: Damer og data - tilbud til minoritetskvinner

Innovasjon og digitalisering

Med kurset "D@mer og d@ta" ønsker Enhet for mangfold og integrering i Oslo kommune og Stiftelsen Mangfold i arbeidslivet å bidra til at minoritetskvinner som har behov for det, kan få hjelp til å tilegne seg grunnleggende digital kompetanse.