Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Kjenn virksomheten din og menneskene i den, så du fanger opp de historiene som har potensiale, sier Siv Egger Westin, kommunikasjonssjef i Vy.

– Vi må huske at vi har et serviceyrke

Kommunikasjon og klart språk

Siv Egger Westin, kommunikasjonssjef i Vy, mener man kommer langt med respekt, nysgjerrighet, tog og ærlighet. Også når henvendelsene fra mediene er vanskelige å svare på.

Skal kommunikasjonsfolk delta mer i tverrfaglige team, kan de ikke samtidig bli målt på antall publiserte nyhetssaker. Godt kommunikasjonsarbeid kan like så godt vise seg i et vellykket digitaliseringstiltak, skriver Stine Camilla Bjerkestrand, kommunikasjonsdirektør i Direktoratet for e-helse. Foto: Visual Tag Mx / Pexels

Kommunikasjonsfolk må ha plass i tverrfaglige team

Samfunns- og tjenesteutvikling

Kommunikasjon er en suksessfaktor for offentlige organisasjoner som vil lykkes med digital transformasjon. Likevel er dette sjelden tema i diskusjonene om hva som kan gjøres bedre, skriver Stine Camilla Bjerkestrand i Dagens Perspektiv.
Nils Apeland. Foto: Bedre kommunikasjon

Språk og retorikk: Forberedt på kritikk

Kommunikasjon og klart språk

Blir du svett når du ser hvilke utfordringer Freia, Thon Hotels og NRK har slitt med den siste tiden? – Kommunikasjonsledelse er blitt mye mer krevende fordi kommunikasjon er blitt så mye viktigere, sier kursholder for Kommunikasjonsforeningen, Nils Apeland.

– Det er gledelig at vi nå får en grundig gjennomgang av hele tegnspråkfeltet og vilkåra for brukere av norsk tegnspråk i dag, , sier Åse Wetås, direktør i Språkrådet. Foto: Språkrådet

Historisk NOU: Viktig for å styrke et trua språk

Kommunikasjon og klart språk

Den 13.06 leverte tegnspråkutvalget ei offentlig utredning (NOU) om norsk tegnspråk til Kultur- og likestillingsdepartementet. Utvalget har hatt i oppgave å utrede situasjonen for norsk tegnspråk og anbefale tiltak som kan gjøre det lettere å være tegnspråkbruker.

Annonse

 

Annonse