Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Miriam S. Follesø

Hvordan ta rommet?

Kommunikasjon og klart språk

Har du opplevd å være på et arrangement og bli positivt overrasket over en taler? At du hadde lave forventninger, men plutselig tok deg selv i å sitte foran på stolen og følge ekstra nøye med? Det har jeg, skriver Miriam S. Follesø på kommunikasjon.no. Her er fem enkle tips å ta med seg:
Heidi Lippestad, kommunikasjonssjef i Lillestrøm Kommune. Foto: Lillestrøm kommune

Om tillit, KI og kampanjen hun aldri glemmer

Kommunikasjon og klart språk

– Da Hammeren kraftverk i Maridalen ble innviet, ble det sagt at nå var Oslo sikret all den strøm byen hadde bruk for – til evig tid. De hadde ikke forstått alt hva elektrisitet faktisk kunne brukes til. Litt sånn er det med KI også; vi har bare sett starten, sier Heidi Lippestad, kommunikasjonssjef i Lillestrøm Kommune i et intervju med Kommunikasjonsforeningen.

Sissel Bjaanæs, informasjonsdirektør i KLP.

– Åpenhet er det tillit er laget av

Kommunikasjon og klart språk

- Når kommunikasjon blir brukt til å forlede folk ved å tilsløre eller forvrenge sannheten skaper det mistillit, sier Sissel Bjaanæs, informasjonsdirektør i KLP. - Flinke kommunikasjonsfolk gjør kompliserte ting forståelig, og reduserer faren for misforståelser og feiltolkninger, også når temaene er vanskelige.
Marianne Brynildsen

– Vi kjenner brukerne og vet hva som funker

Kommunikasjon og klart språk

Marianne Brynildsen, kommunikasjonssjef i nye Akershus, mener vi må være pådrivere i egen organisasjon, også på andre områder enn kommunikasjon.

Annonse