Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ren Mari Luther, leder yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet, stiller på spor D: Hvordan utvikle en bærekraftig helse- og omsorgstjeneste? Foto: Fagforbundet

Service- og tjenestekonferansen 2023: Påmeldingen åpner 3. mai

X Meeting Point, 18.-20.10

- Hvordan ligger det an med årets Service- og tjenestekonferanse, Torbjørn? Er dere i rute? - Ja, i år byr vi på det mest omfattende programmet noensinne, både faglig og sosialt, svarer Torbjørn Vinje, som alltid en entusiastisk programgeneral. 

Bydelsvert Mohammed Bamou viser pensjonist Leif Solheim hvordan chatten fungerer i Snapchat. Foto: Epalo og Thomas Winje Øijord

Dobbel effekt i bydelen

Digital inkludering

Bydel Alna i Oslo kombinerer to tiltak som treffer utenforstående i samfunnet: Inn i jobb og Digihjelpen. Unge voksne, som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet, har fått jobb som bydelsverter.

DIGI-venn er et av konseptene til Livsglede for eldre. Det fungerer som en sosial arena hvor generasjoner blir kjent, samtidig som opplæringen bidrar til å heve den eldres digitale hverdagskompetanse. Foto: Livsglede for Eldre.

− Slik kan flere leve gode liv hjemme

Inkludering

Frivillighet, generasjonsmøter og tjenesteutvikling. Medvirkning og involvering samt planlegging av egen alderdom. Dette er bare noen av områdene Senteret for et aldersvennlig Norges nyeste samarbeidspartner, Livsglede for Eldre, jobber med.

Annonse