Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Kvinne med langt hår og genser, smiler

Målet er å redusere ekskludering

Service- og tjenestekonferansen 2024, 31.10-01.11, Stavanger

Opplev hvordan teknologi og menneskelig samhandling kan bryte ned barrierer og fremme inkludering på Service- og tjenestekonferansen 2024. Med et variert program og spennende foredragsholdere, gir årets konferanse deg verktøyene og inspirasjonen til å skape en mer inkluderende offentlig sektor.

kvinne, brunt hår, brune øyne, rød lebestift

Service- og tjenestekonferansen 2024: Tre siste dager med max Early Bird!

Clarion Hotel Energy, Stavanger, 30.10-01.11

- Service- og tjenestekonferanse 2024 er i Stavanger, Torbjørn. Hvorfor har dere valgt denne byen på Nord-Jæren. - Ja, det er første gang konferansen er i Stavanger, og Norges 4. største bykommune har veldig mye å by på. Så spørsmålet er vel heller hvorfor vi ikke har vært her før, sier Torbjørn Vinje, daglig leder i FOS, med et smil.

en kvinne og to menn

Gjesteblogg: FINN.no har fått tilgjengelighetserklæring

Inkludering

Vi i FINN.no har laget vår egen tilgjengelighetserklæring, slik som alle offentlige organisasjoner må ha. Men hvorfor har vi gjort det? Som kommersiell bedrift er vi jo ikke forpliktet til å ha det.

Liten gutt drikker fra en kopp, og en voksen kvinne spiser brød

Stor interesse for tilskudd til boligtiltak

Samfunns- og tjenesteutvikling

Husbanken har mottatt søknader om 130 millioner kroner i tilskudd til boligtiltak. Tilgjengelig tilskuddsramme er på 37,5 millioner kroner. Om lag 55 søknader gjelder boligtiltak i distriktskommuner, mens om lag 80 søknader gjelder boligsosiale tiltak.

Annonse

 

Annonse