Med andre ord: Ikke bare hadde vi det gøy, men vi fikk knytte nye bekjentskaper og fikk innsyn i fagområder vi vanligvis ikke ville ha berørt i vår vanlige arbeidshverdag. Jeg tror ikke jeg bare snakker for meg selv når jeg sier at BR Ung har bidratt til at det har oppstått en spesiell tilhørighet og tilknytning til Brønnøysundregistrene for oss deltakere. Dette må ikke undervurderes. Takk for muligheten!

For noen uker siden ble jeg  og flere andre kolleger invitert på et inspirasjonsforedrag om blokkjeder, metaverse og kryptovaluta. Vi fikk et innblikk i enda et nytt fagfelt, og personlig ble jeg så inspirert at jeg trakk noen røde tråder til mellom metaverse og BR Ung. Det kommer jeg tilbake til, så la meg først starte med dette bygget vi nå har vårt virke fra.

Vi flyttet nylig inn i et herlig nytt bygg, omgitt av lyse vegger, nøye planlagte paletter og moderne interiør. Åpningen av et nytt bygg innebar også at Brønnøysundregistrene åpnet nye dører. Vi åpnet fysiske dører inn til nye kontorer, doble dører inn til ny kantine, glassdør til ny balkong, og hele dører til nye møtelokaler. La oss nå forsøke å åpne en ny mental dør.

Les mer.

Kilde: brreg.no