Knytt kontakter, få hyggelige sosiale opplevelser og oppdater deg faglig. Bodøs nye storstue Quality Hotel Ramsalt tar i mot deg 02.-04.11. De faglige, sosiale og kulturelle opplevelsene står i kø - i byen som alltid har medvind, uansett vær. 

Fra 2. til 3. er det få overnattingsplasser igjen.

Liv Oftedal Rossow er produktområdeleder i Oslo Origo i Oslo kommune, og ansvarlig for satsingen Helsedata i Oslo. Foto: Oslo kommune
Liv Oftedal Rossow er produktområdeleder i Oslo Origo i Oslo kommune, og ansvarlig for satsingen Helsedata i Oslo. Foto: Oslo kommune

Helsedata gir bedre pasientopplevelser

"Helsedata i Oslo" er et satsingsområde i Oslo kommune. Helsepersonell skal ha den informasjonen de trenger for å gi innbyggerne den hjelpen de har behov for. Dette skal bidra til bedre pasientopplevelser, hvor innbyggerne slipper å gjenta samme informasjon gang på gang, samt mer helhetlige, koordinerte og trygge helsetjenester.
Kadafi Zaman jobber i TV 2 Nyhetene, og har vært journalist i 20 år.
Kadafi Zaman jobber i TV 2 Nyhetene, og har vært journalist i 20 år.

Den norske drømmen

Kadafi Zaman har vært journalist i 20 år. Zaman jobber i TV 2 Nyhetene, og er også en av programlederne i den prisbelønte dokumentarserien “Norge bak fasaden”.

Høsten 2021 ga han ut boken “Den norske drømmen” til strålende kritikker. Kadafi forteller med varme og innlevelse om sine røtter, oppvekst og ikke minst det han brenner for, å formidle nyheter til det norske folk. Dette er et foredrag om kjærligheten til Norge og hvordan hans pakistanske bakgrunn har preget han som journalist og menneske.

Se videohilsen fra Kadafi Zaman

 

Kristine Aasen, kommunikasjonsdirektør i Brønnøysundregistrene er hovedtaler (Keynote Speaker) 03.11. Kristine brenner for en bærekraftig samfunnsutvikling der digitalisering er et viktig og kraftfullt verktøy. Hun er på listen over Norges 50 fremste tech-kvinner 2020. Foto: Digitaliseringsdirektoratet
Kristine Aasen er kommunikasjonsdirektør i Brønnøysundregistrene og brenner for en bærekraftig samfunnsutvikling. Foto: Digitaliseringsdirektoratet

Bærekraftsmålene hjelper oss å tenke nytt

Bærekraft er et omfattende arbeid som krever at vi alle sammen omstiller måten å tenke og jobbe på. I året som har gått har vi sett på hva vi allerede gjør som er relatert til bærekraftsmålene. Neste steg er å se hva vi kan gjøre framover for å gi et enda større bidrag som faktisk monner.

Kristine Aasen er kommunikasjonsdirektør i Brønnøysundregistrene, og er hovedinnleder på konferansens første dag. Kristine brenner for en bærekraftig samfunnsutvikling der digitalisering er et viktig og kraftfullt verktøy. Hun er på listen over Norges 50 fremste tech-kvinner 2020, en kåring i regi av ODA-nettverk og Abelia.

Se videohilsen fra Kristine Aasen

 

Odd Eidner, prest, Den norske kirke. Foto: Kai Jæger Kristoffersen / NRK
Odd Eidner, prest, Den norske kirke. Foto: Kai Jæger Kristoffersen / NRK

Er krise den nye normalen?

Etter to år med pandemi må førstelinjen bidra med håndtering av et stort antall flyktninger. Hvordan håndteres en arbeidshverdag der kriser og stress er den nye normalen? Hvordan ta vare på seg selv, være en støtte for kolleger og samtidig være der for de som søker hjelp?

Odd J. Eidner tar for seg dette utfordrende temaet.

Odd har fra 2006 arbeidet som prostiprest i Bodø domprosti, og i 2017 gikk han over i stilling som seniorprest i Sør-Hålogaland bispedømme. Han har tidligere arbeidet som sokneprest i Dønna, feltprest på Bodø Hovedflystasjon og rådgiver ved Sør-Hålogaland bispedømmekontor.

Odd er rådgiver for politiet ved kriser og katastrofer, er medlem av kriseteamet i Bodø kommune, og har mye kompetanse på kirkelig tjeneste når det skjer ei ulykke. Han har spesielt engasjert seg i arbeidet med oppfølging av etterlatte etter selvmord, og er fylkesleder i LEVE Nordland. Han har også engasjert seg i kulturarbeid, og er mangeårig leder av Bodø Kirkeakademi.

Odd er fast andaktsholder på NRK P1.

Han har lang erfaring med sorgarbeid og har hjulpet mange mennesker gjennom vanskelige tider i sitt virke som prest. Odd har selv opplevd å miste to av sine egne barn, og har hjulpet mange mennesker tilbake fra bunnløs sorg.

Han er også forfatter, og har utgitt 7 bøker.

Se utdrag av intervju med Odd Eidner

Lytt til hele intervjuet

Solfrid Flateby er en av Norges mest populære foredragsholdere innen blant annet ledelse, HR og kommunikasjon. I 2018 og 2019 ble hun utropt til «Årets kvinnelige taler» i Norge av Talerlisten.no. Foto: Susanne Sivertsen
Solfrid Flateby er en av Norges mest populære foredragsholdere innen blant annet ledelse, HR og kommunikasjon. I 2018 og 2019 ble hun utropt til «Årets kvinnelige taler» i Norge av Talerlisten.no. Hun avslutter 1. konferansedag. Foto: Susanne Sivertsen

6,5 tips til uslåelig service og kommunikasjon

Solfrid Flateby, en av Norges beste foredragsholdere, snakker om hvordan vi møter "kundene" våre - internt og eksternt? Hva er riktig service til rett tid? Hva forventer 1. linjen av 2. linjen - og omvendt? Hvordan bygge en servicekultur - tvers gjennom organisasjonen?

Se videohilsen fra Solfrid Flateby

 

 

 

 

 

Bodø/Glimt ble seriemestere både i 2020 og 2021. Foto: Bodø/Glimt
Bodø/Glimt ble seriemestere både i 2020 og 2021. Foto: Bodø/Glimt

Hvilken kultur må til for å lykkes?

Bodø/Glimt ble seriemester i Eliteserien for menn både i 2020 og 2021. Er det fordi laget består av personer med supre individuelle ferdigheter? Nei, det er først og fremst pga. lagånd og kultur. Hør historien fra trener Aasmund Bjørkan om hvordan de har klart å bygge opp den unike kulturen som må til. Og - kanskje har vi noe å lære i offentlig sektor.

Tre spor

I tillegg til alt det spennende som skjer i plenum, byr vi på tre parallelle spor på dag 1:

A: Mellom fag og frivillighet

B: Ved første kontakt

C: Digital inkludering