Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Magnus Eide og Marco Westergren fra InfoTiles vant årets SmartBy-pris. Foto: Den Norske Dataforening.

Startup vant SmartBy-prisen

Innovasjon og digitalisering

Vesle InfoTiles vant årets SmartBy-pris. «Jeg er i hvert fall glad vinneren bruker Felles Datakatalog», sa andreplassvinner Steinar Skagemo fra Digitaliseringsdirektoratet i det vinneren av årets SmartBy-pris ble annonsert.
Inga Nordberg er divisjonsdirektør for styring og samhandling i Direktoratet for e-helse. Foto: Direktoratet for e-helse

Er svaret alltid smidig utvikling?

Innovasjon og digitalisering

Det proklameres at de store IT-prosjektenes tid er forbi. Trenden er smidig utvikling og kontinuerlig forbedring, men om dette er nok må diskuteres så lenge de store utfordringenes tid ikke er forbi.

Fra Smartbyen Stavangers side på Stavanger kommune.

Hvor smart er Smartbyen Stavanger?

Innovasjon og digitalisering

Et googlesøk på ´smartby´ gir 1 830 000 resultater på 0,41 sekunder. Hva er innholdet i begrepet? I denne artikkelen presenteres Smartbyen Stavanger, med deres egne ord på eget nettsted. 

Lokalene i Mannstreff. Video: IMDi.

Lær av andre kommuner: Menn på banen

Samfunns- og tjenesteutvikling

Empo Flerkulturelt Ressurssenter i Bergen har skapt møteplasser for menn, med tilpassede aktiviteter som skaper nettverk, trivsel og mestring.

Fra diskusjonen om KI og etiske vurderinger i DND.

Kunstig intelligens: Etiske vurderinger må gjøres av mennesker

Innovasjon og digitalisering

Det skulle handle om regjeringens KI-strategi, og ble en debatt med stor vekt på etikk og moral. «Etiske vurderinger må mennesker gjøre», sa advokat Christian Bendiksen, og la til «for svingende!». Les og se den interessante KI-debatten Dataforeningen arrangerte.