Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Birger Brynildsen jobber på biblioteket i Hokksund og har hjulpet folk med data i 15 år. Behovet for opplæring er enormt.

Regionale samlinger om digitalt utenforskap

Innovasjon og digitalisering

Endelig kan vi møtes fysisk for å dele erfaringer om digitalt utenforskap – hva kan vi bidra med for å tette gapet? Jobber du med digital veiledning, er du velkommen til samling i Kristiansand, Tromsø eller Trondheim i høst.

Programleder Kjell Erik Saure har besøk av Liv Edel Berge og Torunn Tømmervold, Trondheim Folkebibliotek, i ukens episode om digitalt utenforskap. Foto: KS.

KS-podkast om digitalt utenforskap

Samfunns- og tjenesteutvikling

Digitaliseringen skjer raskt og stadig raskere på nesten alle områder. Det betyr enklere tjenester – for dem som kan benytte dem. For dem som ikke klarer å henge med, kan det bety høyere terskler og vanskeligere tilgang til viktige tjenester.
Er du klar for å møte dine kolleger i Virtual Reality? Også fredagspils og minigolf kan foregå på samme virtuelle måte. Illustrasjon: Skjermdump fra YouTube/Facebook’s Horizon Workrooms for Oculus Quest 2

Blir VR-briller det nye kontoret?

Innovasjon og digitalisering

Endeløse videomøter og lite sosialisering. Mange kjenner på trøtthet over hjemmekontorets rammer. Kanskje tida er inne for å skru opp utstyrsnivået noen hakk og gå inn i en ny virkelighetsdimensjon? Hva med videomøter i Virtual Reality (VR)?