54 prosent har vært utbrent eller er redd få å bli utbrent på grunn av høyt arbeidspress. Det viser en undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av NITO.

– Det at så mange blir utbrent av høyt arbeidspress på jobb eller er redd for å bli det er alarmerende, sier NITOs karriereekspert Frida Basma.

– Derfor må vi være mer åpne og snakke høyt om temaet, og ikke minst spre kunnskap om hvordan forebygge utbrenthet, legger hun til.

Les mer.

Kilde: kundeserviceavisen.no


Annonse:

Spor G: Endring nå igjen! på Service- og tjenestekonferansen 2024

Endringer i organisasjoner er mer regelen enn unntaket, og både ledere og medarbeidere kan nok komme med et og annet hjertesukk: "Endring nå igjen!" Det er ikke gitt at endringene blir en suksess. Hvordan bør du jobbe med endringsledelse? Hvordan få målene forankret hos dine ansatte, og sørge for at flest mulig blir motiverte og trekker i samme retning? Sporet gir deg eksempler fra Skatteetaten og Equinor, og Arbeidstilsynet gir kloke råd i omstillingsarbeidet. Til slutt får du et innblikk i studiet digital serviceledelse, som viser hva som kreves for å drive servicebedrifter på elitenivå og utvikle bærekraftige tjenester og opplevelser.

DanielGutkinBernstein_annonse1000x650.jpeg