Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Illustrasjonsbilde for #StimuLab. Foto: Difi

10 mill til innovative utviklingsprosjekter

Innovasjon og digitalisering

Har din virksomhet eller kommune et gjenstridig problem som dere ønsker å løse på nye måter? Våger dere å tenke nytt? #StimuLab søker nå etter nye samarbeidsprosjeker. Fristen for å melde inn prosjektforslag er 9. mars 2018.

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland og styreleder Gunn Marit Helgesen i KS signerte nylig en samarbeidsavtale om utvikling av Digihjelpen. Foto: KMD

Vil unngå digitale klasseskiller

PM KMD

De fleste nordmenn er på nett, men fremdeles er det mange som synes det er vanskelig å bruke digitale tjenester. Jo raskere utviklingen går, desto større er faren for at noen faller utenfor det digitale samfunnet. Derfor går stat og kommune sammen om Digihjelpen, som skal bidra til at flere kommuner har et lavterskeltilbud til sine innbyggere.

Innovasjonsprisen 2018. Illustrasjon: Difi.

Søk om Innovasjonsprisen 2018 nå!

Innovasjon og digitalisering

Hvem i Norge er så gode på offentlig innovasjon at de fortjener en pris på 500 000 kr? Nå kan du og din virksomhet både vinne prisen og bli løftet frem som et godt eksempel. Søk om Innovasjonsprisen 2018 nå. Du har kun tiden frem til 1. mars.

Fremtidens velferdsstat

Så mye koster fremtidens velferdsstat

NAV og samfunn:

Utgiftene til trygdeordningene vil øke, og utgiftsbyrden blir størst dersom befolkningsveksten blir lav. I en ny rapport har NAV sett inn i krystallkulen for å anslå hvor store utgiftene til NAV-ytelser vil bli de neste fire tiårene fram mot 2060. Det er første gang NAV har satt opp en modell for utviklingen så langt fram i tid, og denne vil bli oppdatert i årene fremover.