Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Illustrasjonsbilde for #StimuLab. Foto: Difi

Innovative utviklingsprosjekter - søk om midler!

Innovasjon og digitalisering

Har din virksomhet eller kommune et gjenstridig problem som dere ønsker å løse på nye måter? En utfordring dere står fast i? Nye behov som dere ikke vet hvordan dere skal møte? StimuLab søker nå etter nye samarbeidsprosjekter og både statlige virksomheter og kommuner kan melde inn prosjektforslag innen fristen 20. august.

På det meste har det vært 12 skrivegrupper på ulike fagområder, og undersøkelser viser at de ansatte er svært positivt innstilt til språkarbeidet. Foto: Plan- og bygningsetaten, Oslo kommune

Klart plan- og byggespråk: Er det mulig?

Klart språk

Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune gjør om lag 20 000 vedtak i året. Etaten har i flere år jobbet med klarspråk og nå oppsummerer kommunikasjonsdirektør Trude Isaksen prosjektet på kommunalteknikk.no.

Veileder i sosiale medier. Illustrasjon: Difi

Ny veiledning i sosiale medier

Innovasjon og digitalisering

Når du jobber i offentlig forvaltning, er kommunikasjon en viktig del av din arbeidshverdag. Mange bruker sosiale medier som et arbeidsverktøy, mens andre benytter det bare privat. Begge målgrupper kan ha nytte av Difis nye nettbaserte veiledning i sosiale medier.

Fra video om innovasjon i Træna kommune.

Træna kommune får KMDs innovasjonspris 2018

Innovasjon og digitalisering

Træna blir belønnet for samspillet med innbyggerne og god innovasjonskultur. – Dette var velfortjent! Træna utnytter ressursene i lokalsamfunnet og finner gode løsninger sammen med innbyggerne. Jeg tror andre kommuner har mye å lære av Træna, sier kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland.

Annonse

Annonse