Læringsfilosofi

De fleste arbeidstakere har en hektisk hverdag; filosofien er at det kan være enklere å sette av 5-10 minutter om gangen, enn en hel dag, og at læringsutbyttet blir større enn ved å få en stor bolk med masse informasjon på en gang; i tillegg er det enkelt å repetere tema etter behov.

Det er i teorien ingen begrensninger i forhold til tema, og forumets mål er blant annet å utvikle en katalog med Nano-leksjoner som kan være til hjelp i førstelinjene, og kanskje spesielt i forhold til digitale verter som skal yte hjelp til selvhjelp.

Kommuner, statlige virksomheter og  private bedrifter som har prøvd ut verktøyet og leksjonene over lengre tid, gir tilbakemelding om høyt læringsutbytte. I f.eks. Askim kommune bruker de verktøyet aktivt til intern opplæring.

Forumet kommer med mer informasjon etterhvert som aktuelle leksjoner legges i katalogen.

Junglemap_450x362

Junglemap

Junglemap bruker verktøyet til å presentere seg selv på nett.

Firmaet tilbyr profesjonelle tekstforfattere som "vasker" tekster utviklet av kundene, og bidrar gjerne til å utvikle skreddersydde kurs.

Junglemap er representert blant utstillerne på Servicekonferansen 2014, 30.-31. oktober, på Thon Hotel Oslo Airport Gardermoen.