Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Forskning tyder på at kvinner er mer tilbøyelig til å lede ved å inspirere sine medarbeidere, framfor å instruere. Det viser seg å være en effektiv lederstil. Foto: Rebrand Cities.

Dette kan menn lære av kvinnelige ledere

Mange kvinner har noen personlige egenskaper som er viktige i lederrollen. Her er 5 ting menn kan lære av kvinnelige ledere. Det er lett å tenke at siden menn har flertallet av lederposisjoner må de gjøre mye riktig, og at kvinner kan lære av dem.
Linda Hofstad Helleland, distrikts- og digitaliseringsminister. Foto: Martin B. Andersson/BLD

Godt i gang med å lage én digital offentlig sektor

Innovasjon og digitalisering

Det er høy aktivitet og god fremdrift i arbeidet med å lage sammenhengende digitale tjenester i offentlig sektor. Det viser handlingsplanen for digitaliseringsstrategien som nå er klar.

Linda  Hofstad Helleland datadrevet innovasjon

Innspill til arbeidet med stortingsmeldingen om datadrevet økonomi og innovasjon

Innovasjon og digitalisering

For å få et best mulig kunnskapsgrunnlag for meldingen mener regjeringen at det er viktig å få innspill fra bransjer, organisasjoner, virksomheter og enkeltpersoner. Frist: 20.04. Fram mot sommeren 2020 vil det også bli gjennomført møter og seminarer, men det tas gjerne i mot inspill til dette arbeidet også utenom egne møter.

- Det er kanskje nettopp i krevende tider som dette at vi legger ekstra merke til verdien og nytten av gode digitale løsninger og at de fungerer, sier direktør Steffen Sutorius. Foto: Digitaliseringsdirektoratet

Viktige verktøy i krevende tider

Innovasjon og digitalisering

Når krisen rammer, spiller de nasjonale fellesløsningene en viktig rolle for kommuner, offentlige virksomheter, bedrifter og innbyggere. Digitaliseringsdirektoratet forvalter flere av disse fellesløsningene som samfunnet er helt avhengige av, enten det er hverdag eller krise.