Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Kristin Skeide Fuglerud, Malin Rygg

uubloggen: Åtte på gata om digitalt utanforskap - Kristin Skeide Fuglerud

Samfunns- og tjenesteutvikling

På Arendalsveka tok eg ein prat med mange gode folk om digitalt utenforskap, skriver Malin Rygg, direktør i Tilsynet for universell utforming av ikt. Og vi deler videointervjua her på bloggen, og i dag deler vi praten med sjefsforskar Kristin Skeide Fuglerud i Norsk Regnesentral.
Illustrasjonsbilde: Utdrag fra skatteetaten.no

Offentlege nettstader skal ha årleg digital helsesjekk

Alle offentlege verksemder skal frå neste år gjere opp årleg status for i kva grad nettstadane deira oppfyller dei tekniske krava som sikrar at alle får tilgang til, og kan bruke nettstaden. Status for denne digitale helsesjekken skal oppsummerast i ei tilgjengelegheitserklæring som skal ligge opent på nettstaden.

Atle Bøe Pedersen videoutsnitt2

Datahjelp for vettskremte

Digital inkludering

Indre Østfold kommune tilbyr gratis datahjelp på innbyggertorg og bibliotekene. De har kalt tilbudet Datahjelp for vettskremte for å ufarliggjøre det hele, og formidle til innbyggerne at dette er for alle.
Liv Oftedal Rossow1000x700_oslo kommune

Videohilsen fra Liv Rossow, Kirsti Aasen og Solfrid Flateby

Service- og tjenestekonferansen 2022, 2.-4.11, Quality Hotel Ramsalt, Bodø

Bli inspirert av Liv Oftedal Rossow, Kadafi Zaman, Kristine Aasen og 25 andre bidragsytere. Knytt kontakter, få hyggelige sosiale opplevelser og oppdater deg faglig. Bodøs nye storstue Quality Hotel Ramsalt tar i mot oss 02.-04.11. De faglige, sosiale og kulturelle opplevelsene står i kø - i byen som alltid har medvind, uansett vær.