Det går mot en gradvis normalisering av samfunnet. Ut fra signaler fra regjeringen på det nåværende tidspunkt blir det mulig med større arrangementer i november, men siden det fortsatt er en viss usikkerhet vurderer styret alternative formater. Konseptet kan endres som en følge av faktisk påmelding, råd fra medlemmene og påbud fra helsemyndighetene.

Programmet er tettpakket med godbiter, og konferansen arrangeres på Scandic Nidelven. Hotellet har perfekt beliggenhet midt i sentrum av Trondheim, og har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger - senest i 2019.

Ingen økonomisk risiko

Hvis vi må avlyse på grunn av helsemyndighetenes råd eller påpud er det selvsagt ingen økonomiske forpliktelser. Ellers er det fri avmelding t.o.m. 05.10. 

Rabatter

Early Bird
Vi gir kr 1500,- i rabatt til medlemmer til og med 07.07.
Spar kr 3000,- sammenlignet med prisen for ikke-medlemmer.

Rabattene gjelder også digital konferansepakke.
NB! Hvis du først melder deg på digital pakke, kan denne oppgraderes til fysisk deltakelse senere, og du beholder rabatten.

Grupperabatt
Vi gir kr 1000,- i rabatt for medlemmer fra og med deltaker nr 2 fra samme virksomhet t.o.m. 07.07. 
Spar kr 4000,- fra og med 2. deltaker.

Det lønner seg å være medlem

Informasjon om medlemskap. Innmelding innen 07.07 gir gratis kontingent i 2020, mot binding av medlemskapet i 2021.

Kom med innspill til konferanseopplegg!

Alle presentasjoner streames, inklusiv de som går parallelt. Våre teknikere sørger for et 100 % profesjonelt arrangement. Dermed kan du delta digitalt om ønskelig.

Vi vurderer også andre alternativer, som for eksempel mindre regionale samlinger hvor vi kombinerer fysiske møter med det digitale.

Vi inviterer deg til å spille inn forslag til hvordan årets konferanse kan gjennomføres, hvis det ikke blir mulig å følge opprinnelige planer

Gi dine innspill her.