- Jeg er glad for den store pågangen, sier Vinje. - Den siste meldingen fra regjeringen begrenser antallet til 200, og vi må selvsagt følge påbudene og retningslinjene som gjelder til enhver tid. Jeg håper at vi får tillatelse til å ta i mot flere når vi kommer til november. Sist vi var i Trondheim var det 310 deltakere.

Konferansens tittel er "Fysisk eller digitalt - kommunikasjon er alt!", og den passer bedre enn noensinne. Det blir et fullverdig tilbud for de som velger digital deltakelse. Alt fra både plenum og de parallelle foredragene strømmes direkte på nett, og blir publisert på YouTube etter konferansen. Strømming og tilgang i etterkant gjelder for de som melder seg på. 

Rabatter

Early Bird
Vi gir kr 750,- i rabatt til medlemmer til og med 09.09.

Rabattene gjelder også digital konferansepakke.
NB! Hvis du først melder deg på digital pakke, kan denne oppgraderes til fysisk deltakelse senere, og du beholder rabatten.

Det lønner seg å være medlem

Informasjon om medlemskap. Innmelding innen 09.09 gir 75 % rabatt på kontingenten i 2020, mot binding av medlemskapet i 2021.

26 foredragsholdere på to dager

Programmet er tettpakket med godbiter, med 26 engasjerte og kunnskapsrike foredragsholdere på to dager. På første dag er det tre parallelle spor deler av dagen:

A: De "nye" møteplassene
B: Kommunikasjon, klart språk og kundeservice
C: Digital kompetanse

 Konferansen arrangeres på Scandic Nidelven. Hotellet har perfekt beliggenhet midt i sentrum av Trondheim, og har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger - senest i 2019.

Ingen økonomisk risiko

Hvis vi må avlyse på grunn av helsemyndighetenes råd eller påpud er det selvsagt ingen økonomiske forpliktelser. Ellers er det fri avmelding t.o.m. 05.10. 

Kom med innspill til konferanseopplegg!

Alle presentasjoner streames, inklusiv de som går parallelt. Våre teknikere sørger for et 100 % profesjonelt arrangement. Dermed kan du delta digitalt om ønskelig.

Vi vurderer også andre alternativer, som for eksempel mindre regionale samlinger hvor vi kombinerer fysiske møter med det digitale.

Vi inviterer deg til å spille inn forslag til hvordan årets konferanse kan gjennomføres, hvis det ikke blir mulig å følge opprinnelige planer

Gi dine innspill her.