Konferansens tittel er "Fysisk eller digitalt - kommunikasjon er alt!", og den passer bedre enn noensinne. Det blir et fullverdig tilbud for de som velger digital deltakelse. Alt fra både plenum og de parallelle foredragene strømmes direkte på nett, og blir publisert på YouTube etter konferansen.

NB! Strømming og tilgang i etterkant gjelder for de som melder seg på. 

Det lønner seg å være medlem

Prisen på konferansepakken er kr 1500,- lavere for medlemmer. Informasjon om medlemskap. Innmelding innen 20.10 gir 50 % rabatt på kontingenten i 2020, mot binding av medlemskapet i 2021.

26 foredragsholdere på to dager

Programmet er tettpakket med godbiter, med 26 engasjerte og kunnskapsrike foredragsholdere på to dager. På første dag er det tre parallelle spor deler av dagen:

A: De "nye" møteplassene
B: Kommunikasjon, klart språk og kundeservice
C: Digital kompetanse

 Konferansen arrangeres på Scandic Nidelven. Hotellet har perfekt beliggenhet midt i sentrum av Trondheim, og har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger - senest i 2019.

Ingen økonomisk risiko

Hvis vi må avlyse eller redusere antallet på grunn av helsemyndighetenes råd eller påpud er det selvsagt ingen økonomiske forpliktelser. Ellers er det fri avmelding inntil 30 dager, og 10 % betaling innen 14 dager før konferansen. 

Kom med innspill til konferanseopplegg!

Alle presentasjoner streames, inklusiv de som går parallelt. Våre teknikere sørger for et 100 % profesjonelt arrangement. Dermed kan du delta digitalt om ønskelig.

Vi vurderer også andre alternativer, som for eksempel mindre regionale samlinger hvor vi kombinerer fysiske møter med det digitale.

Vi inviterer deg til å spille inn forslag til hvordan årets konferanse kan gjennomføres, hvis det ikke blir mulig å følge opprinnelige planer

Gi dine innspill her.