Smakebiter fra programmet:

Kathrine_Aspaas250
Kathrine Aspaas, journalist, foredragsholder og forfatter

Hva skjer med mennesket i en digital verden?

Hvordan ser jobbene våre ut fremover? Og hvordan vil kunstig intelligens gjøre verden varmere og mer sosial?

v/Kathrine Aspaas, journalist, foredragsholder og forfatter

Kathrine er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, med en master i internasjonal økonomi og politikk fra New School University i New York (2007). Hun var Aftenpostens første kvinnelige kommentator og lederskribent, og har 25 års erfaring som finansjournalist.
Kathrine har en særlig interesse for hvordan mennesker behandler hverandre, og hva som driver oss. Hun har også gitt ut boken Raushetens Tid, som raskt ble en bestselger da den kom ut i 2012.
Anna Kirah
Anna Kirah, design-antropolog og psykolog

Digitaliseringen kjenner ingen grenser!

Digitale tjenester og sosiale medier endrer samhandlingen mellom mennesker. Innovasjon i Ulan Bator blir raskt tatt i bruk i Utsira, og omvendt…

v/Anna Kirah, design-antropolog og psykolog

Anna har bakgrunn som design-antropolog og psykolog, og er internasjonalt kjent som en pioner innenfor menneskesentrert innovasjon i design av tjenester, produkter og organisatorisk endring. Hun har publisert flere bøker og artikler og mottatt en rekke internasjonale priser, inkludert Microsofts Contributor of the Year og pris for sitt globale strategiarbeid.

Henrik-Syse250n
Henrik Syse, filosof og samfunnsviter

Etikk i det offentlige – nok med åpenhet og klart språk, eller…?

Hvordan gjøre det ”selvfølgelige” selvfølgelig?

v/Henrik Syse, filosof og samfunnsviter, tilknyttet Institutt for fredsforskning (PRIO)

Henrik er filosof, forfatter og forsker. Han er seniorforsker ved PRIO (Institutt for fredsforskning) og professor II ved Bjørknes Høyskole. Han har skrevet faglige og populærvitenskapelige bøker og artikler om etikk, filosofi, religion og konflikt. Blant hans siste bøker på norsk er Det vi sier til hverandre (2015), Med andakt (med Asbjørn Bjornes, 2014), Næringslivsetikk og samfunnsansvar (med Jørn Bue Olsen, 2013) og Noe å tro på (2011). Han er siden 2015 medlem i Den norske nobelkomiteen.

Fasadebilde_Rockheim
Rockheim, det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock.

Rock inn servicekonferansen!

Dagen før åpningen av den 20. servicekonferansen varmer vi opp på Rockheim – det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock. Det blir omvisning, tapasmat og musikkquiz i restauranten på toppen, med storslagen utsikt over byen. De som har vært på Rockheim glemmer det aldri, og kommer gjerne igjen...

 

Clarion_foaje_450x321
Fra resepsjonsområdet. Foto: Clarion Hotel & Congress, Trondheim

Hotell i særklasse!

Clarion Hotel & Congress er innovativt i arkitektur og interiør. Det ligger flott til på Brattøra, nærmeste nabo til Pirbadet, Norges største innendørs badeland. Området er et kommunikasjonsknutepunkt for hurtigruta, tog, buss, cruiseskip og hurtigbåter.