Robert Steen ble høsten 2019 byråd for helse, eldre og innbyggertjenester i Oslo kommune, og er 1 av 25 foredragsholdere som bidrar på Servicekonferansen 2020.

Robert skal gi oss visjonene for det digitale Oslo. Oslo Origo ble etablert i 2017 for å være pådriveren i kommunens helhetlige digitaliseringsarbeid, og sørge for at Oslo kommune øker utviklingstakten for innbyggertjenester.

Robert ble landskjent da han valgte å være åpen om sin sønns liv og død. Her er en artikkel på nrk.no fra januar 2019: Robert og Trude sørget over sønnens ensomme liv i rullestolen. Men da Mats døde, tente venner over hele Europa lys for ham.

Robert var finansbyråd fra 2015 til 2019, og hadde bl.a. hovedansvar for fremleggelse av byrådets budsjettforslag og for digitalisering av Oslo kommune. Han har sin arbeidserfaring hovedsakelig fra privat næringsliv før han ble finansbyråd. Han har blant annet arbeidet i Schibstedt og med oppstarten av finn.no.

Normalisering

Det går mot en gradvis normalisering av samfunnet. Ut fra signaler fra regjeringen på det nåværende tidspunkt blir det mulig med større arrangementer i november, men siden det fortsatt er en viss usikkerhet vurderer styret alternative formater. Konseptet kan endres som en følge av faktisk påmelding, råd fra medlemmene og påbud fra helsemyndighetene.

Programmet er tettpakket med godbiter, og konferansen arrangeres på Scandic Nidelven. Hotellet har perfekt beliggenhet midt i sentrum av Trondheim, og har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger - senest i 2019.

Ingen økonomisk risiko

Hvis vi må avlyse på grunn av helsemyndighetenes råd eller påpud er det selvsagt ingen økonomiske forpliktelser. Ellers er det fri avmelding t.o.m. 05.10. 

Rabatter

Early Bird
Vi gir kr 1500,- i rabatt til medlemmer til og med 07.07.
Spar kr 3000,- sammenlignet med prisen for ikke-medlemmer.

Rabattene gjelder også digital konferansepakke.
NB! Hvis du først melder deg på digital pakke, kan denne oppgraderes til fysisk deltakelse senere, og du beholder rabatten.

Grupperabatt
Vi gir kr 1000,- i rabatt for medlemmer fra og med deltaker nr 2 fra samme virksomhet t.o.m. 07.07. 
Spar kr 4000,- fra og med 2. deltaker.

Det lønner seg å være medlem

Informasjon om medlemskap. Innmelding innen 07.07 gir gratis kontingent i 2020, mot binding av medlemskapet i 2021.

Kom med innspill til konferanseopplegg!

Alle presentasjoner streames, inklusiv de som går parallelt. Våre teknikere sørger for et 100 % profesjonelt arrangement. Dermed kan du delta digitalt om ønskelig.

Vi vurderer også andre alternativer, som for eksempel mindre regionale samlinger hvor vi kombinerer fysiske møter med det digitale.

Vi inviterer deg til å spille inn forslag til hvordan årets konferanse kan gjennomføres, hvis det ikke blir mulig å følge opprinnelige planer

Gi dine innspill her.